Tipy na zájmové kroužky z pohodlí domova

Září je měsíc plný příprav, zápisů, nových termínů a znovu startujících aktivit. Pokud jste v té změti povinností například nestihli zapsat vaše děti do některých zájmových kroužků nebo jednoduše nemáte kapacitu je na další kroužek vozit, věřte, že můžete poptávku po nové aktivitě vyřešit i z pohodlí vašeho domova:) Jak se vaše děti mohou sportovně, ale i kreativně doma zabavit a plnohodnotně vyžít, vám přiblížíme v našem článku o “kroužcích” v domácím prostředí:)

Dokonalé sportovní vyžití 

Lezení

Pokud vaše děti rády sportují a potřebují prakticky neustálý pohyb, ideálním řešením je pořídit jim do pokoje něco, co čeho budou moci svoji energii neustále vkládat. Skvělým řešením jsou lezecké stěny BLOCKids. Hodiny zábavy, rozvoj pohybových dovedností, vytrvalost a posilování sebevědomí, nejen to si dětí vypilují při lezení na stěnách. Stěny BLOCKids se dají různě obměňovat a přidávat k nim nové úrovně. I když se to nemusí na první pohled zdát, stěny nejsou nijak prostorově náročné, vejdou se například do běžné chodby nebo menšího dětského pokoje:) 

 419

 

 Gymnastika 

Některé děti vyžadují obměny a nové akce neustále. Pro tyto případy je ideální domácí hřiště KIDWOOD,  které nabízí velké množství variant a použití. 

Hřiště samo o sobě je velice multifunkční. Dá se však doplnit také o specifičtější a náročnější prvky, jako například gymnastické kruhy nebo gymnastickou hrazdu, šplhací lano, provazový žebřík a dokonce boxovací pytel! Vaše děti si tak mohou vyzkoušet mnoho druhů aktivit a strávit hodiny zábavy úžasným pohybovým cvičením! 

 

347

 

Pro trénink rovnováhy a rozvíjení smyslových i dalších pohybových dovedností je do domácího prostředí skvělá také senzomotorická kladina MeowBaby. Je to velmi oblíbený doplněk, protože po absolvování fyzických aktivit může velmi jednoduše sloužit jako úžasná silnice pro auta:)

 

422

 

Pro milovníky houpaček můžeme vřele doporučit úžasnou senzorickou houpačku Good Wood, která v sobě snoubí jak sportovní vyžití, tak potěší kreativního ducha vašich dětí.

 

421

 

Fotbal

Jistotou úspěchu a zábavou, která asi nikdy nezklame, je fotbalová branka. Velikost a provedení značky Woopie je ideálním řešením do dětského pokoje, snadno ji také přenesete na zahradu, vnitroblok nebo větší terasu. 

Basketbal

Pro basketbalové nadšence můžete vybrat i rostoucí basketbalový koš, s měkkým míčem ho jistě ani sousedé v bytě pod vámi nezaregistrují a vaše ratolesti tak budou moci každý den trénovat a stát se budoucí sportovní hvězdou!:)

Skateboarding/snowboarding 

Pokud jste doma například prostorově omezeni, jedním z oblíbených a nenáročných řešení je balanční prkno GoodWood. I ve velmi malém  prostoru se mohou vaše děti učit ovládat své tělo, zdokonalovat jeho správné držení, posilovat rovnováhu, hrubou motoriku a tvarovat svalstvo. A samozřejmě si také užít spoustu legrace!:) Je to ideální průprava například na skateboarding nebo zimní snowboarding. 

Parkour 

Pokud vaše dítě touží ovládnout umění parkouru, bude naprosto nadšené z domácích pěnový hřišť MeowBaby. Jsou naprosto bezpečná, ale nabízejí mnoho variací a dokonalé podmínky pro opičí dráhy.

 

417

 

Kreativní zábava

Kreslení

Pro všechny dětské kreativní duše, které víc než pohyb zajímá tvoření, existuje samozřejmě mnoho variant vhodných doplňků. Nádhernou pomůckou jsou kreslicí tabule, které díky předkresleným liniím motivují děti k tzv. otevřeným hrám (ty rozvíjejí jejich sociální schopnosti i kognitivní funkce), ale samozřejmě i k samostatnému malování, detailnímu vykreslování a tvorbě plné vlastní fantazie! 

 

Facebook Ads (39)

 

Hudební kroužky

Pokud by vaše ratolest ráda ovládla nějaký hudební nástroj, můžete ji aut možnost dopřát, díky široké nabídce hudebních hraček. Ověříte si tak alespoň nadšení a hudební sluch a možná vám to ušetří nemalou částku za případné hodiny klavíru:)

Stavitelství

Pro malé stavitele máme v nabídce přímo snovou stavebnici. Slyšeli jste o multifunkčních pohovkách, které se dají přestavit ve vesmírnou loď, pirátskou kocábku, tajný bunkr nebo hrad pro princezny? Probuďte v dětech jejich fantazii a touhu stavit.

 

418

 

Tak hurá do nových kroužků a aktivit v pohodlí domova!

 

Vaše Tereza z Monbaby 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz