Design a hravost = Good Wood

Good Wood je nová, oblíbená značka v nabídce Monbaby. V jejím srdci stojí mladá rodina, která pro svoje děti začala vyrábět dřevěné hračky, které jim na trhu chyběly, ať už z důvodu bezpečnosti nebo designu. Pozitivní ohlasy blízkého okolí však mladou rodinu povzbudily natolik, že začaly tvořit výrobky i pro ostatní děti pod značkou Good Wood. Firma vyrábí interiérové hračky a pomůcky, které vybízejí děti ke hře a zdravému pohybu v jejich domácím prostředí. Tato domácí hřiště jsou multifunkční, dokonalé zpracovaná a velmi odolná. Umožňují dětem správně se rozvíjet, hodně se hýbat a hlavně se bavit. 

5_2

 

Výběrové přírodní materiály 

Výroba a především design produktů značky Good Wood vychází z hluboké lásky ke dřevu a všem přírodním materiálům.  K výrobě používají materiály jen ty nejkvalitnější, vždy certifikované. Všechny produkty jsou pečlivě opracovány, aby neměly ostré hrany a byly dokonale hladké a maximálně bezpečné.  

301

 

Zdravý pohyb a Montessori principy

Good Wood produkty trénují svaly, přirozeně posilují hrubou i jemnou motoriku, koordinaci, soustředění i rovnováhu. Všechny produkty vychází z Montessori pedagogiky, která jde ruku v ruce s estetikou a jednoduchostí jednotlivých kousků. Posláním Good Wood je tak posílit dětský vývoj právě prostřednictvím principů Montessori vzdělávání, smyslové integrace a zdravého pohybu. Produkty vytváří prostředí, ve kterém mohou děti naplno rozvíjet svůj potenciál, podporují samostatnost, kreativitu a lásku k učení.

421

 

Nejoblíbenější produkty

Mezi nejoblíbenější Good Wood produkty patří jednoznačně dřevěná balanční houpačka

Facebook Ads (34)

Je to velmi variabilní a multifunkční kousek. Má stovky možností využití, od houpačky, hrazdy, skluzavky až po stůl, pult, dráhu, prolézačku, horolezeckou stěnu. Umožňuje přirozený pohyb, posiluje svaly a trénuje rovnováhu. Velmi dobře rozvíjí motorické i kognitivní schopnosti a soustředění. Děti si na ní vyhrají hodiny a vymyslí spoustu aktivit, u kterých rozvíjejí svou fantazii, kreativitu, ale také koordinaci a motoriku.  Houpačka nabízí řadu doplňků podle věku a aktuálních potřeb, které její využití posouvají na další úrovně - žebřík/skluzavkustolní desku, židli nebo třeba pohodlnou matraci. Umožňují tak vytvořit na jediném základu plnohodnotné domácí hřiště, které bude v dětském pokoji sloužit dlouhé roky. 

 

Cud Wood - houpačka a senzorická deska 2v1 

Tato pomůcka rozvíjí mnoho dětských smyslů. Dá se využít jako houpačka pro děti všech věkových kategorií, ale také jako pomůcka pro první osvojení psaní a kreslení. Z jedná strany je houpačka (hladká strana, na které se děti mohou houpat, klouzat a balancovat), druhá část desky je členitá a má na sobě vyřezané tvary (grafomotorická deska - umožňuje prozkoumávat a obkreslovat tvary, které jsou na desce vyřezány). Tato strana dětem rozvíjí jemnou motoriku a představivost.

420 

 

Balanční prkno Trickboard 

Balanční prkna jsou velmi oblíbené doplňky u dětí různých věkových kategorií. Tato hračka a zároveň gymnastická pomůcka trénuje rovnováhuhrubou motoriku a posiluje svaly téměř na celém těle. Rovnováha je velmi důležitá pro správné držení těla - a tato balanční deska učí zábavnou formou, jak mají děti své tělo ovládat. Je to také výborná průprava do nejrůznějších sportovních disciplín (například boardových sportů). Velmi jednoduše a funkčně vytvořený doplněk kompaktních rozměrů, který umožňuje velkou spoustu zábavy i ve velmi malém prostoru.  

 Facebook Ads (14)

 

Grafomotorické desky Good Wood

Tyto skvělé sady oboustranných desek umožňují trénink důležitých grafomotorických schopností. Rozvíjí polysenzorické učení, povzbuzují kreativitu, motorické schopnostikoordinaci ruka-oko a soustředění. Obkreslováním vyřezávaných tvarů na deskách pomocí prstu, stylusu nebo štětce si děti přirozeně rozvíjí jemnou motoriku, zlepšují manuální dovednosti, cvičí přesnost a připravují ruku na psaní. Desky umožňují cvičení, při kterých si děti osvojí správný úchop nebo napraví způsob, jakým například batole drží tužku. Také seznamuje se správným směrem písma. Zvolený design učí děti zvířátka a základy kaligrafie. Desky mají mnoho způsobů kreativního využití, lze je jako formu naplnit plastelínou, těstem nebo různými sypkými přírodninami.

 Facebook Ads (35)

 

Produkty značky Good Wood jsou nejen skvělé domácí hračky, ale také krásné interiérové doplňky. Zprostředkují vašim dětem hodiny zábavy, která jen tak neomrzí a díky své kvalitě a bezpečnosti se na ně jako rodiče můžete maximálně spolehnout!

 

Vaše Tereza z Monbaby

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz