Česká značka Stil má vše, co váš školák potřebuje

Pokud máte děti ve školním nebo předškolním věku, jistě už vás napadlo téma výběru školních batohu a pomůcek. V tom případě jste také museli zaslechnout něco o značce STIL. Česká značka Stil, původem z Hradce Králové, je přední výrobce školních aktovek, batohů a s nimi souvisejících potřeb. Na trhu se Stil produkty pohybují už téměř 30 let a díky tomu se jejich kvalita, ale i design, dostaly na špičkovou úroveň. 

06442502-8

 

Vše co školák potřebuje

V nabídce mají kromě ergonomických aktovek a batohů také širokou škálu školních pomůcek, praktických vychytávek a bezpečnostních prvků. Vybrat si můžete z opravdu velkého množství motivů, designů a barev - od klasiky až po aktuální trendy:) 

Zdravý batoh pro zdravá záda

Všechny své produkty navrhují ve spolupráci s týmem odborníků - lékařů, ortopedů, ale také dětí - výsledný design se totiž musí líbit primárně jim:) Svou odbornost dokládají i celou řadou certifikátů, které na své cestě za zdravými dětskými zády a pohodlným nošením obdrželi. 

06442502-606442502-7

 

Školní batohy a aktovky si můžete vybrat v několika kategoriích - pro prvňáčky, Junior (Stil Junior) a studentské. 

Proč pořídit Stil aktovku nebo batoh?

1. Všechny z uvedených kategorií jsou velmi lehké (váží od 900g do cca 1kg).

2. Záda všech batohů jsou ergonomicky přizpůsobená pro správné držení těla. Zvolený anatomický tvar zajišťuje, aby se páteř školákům vyvíjela a rostla správným způsobem.

3. Všechny zádové části mají měkké polstrování a také praktický systém air flow, který zabraňuje pocení.

4. Polstrované jsou i nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás, což zajišťuje při nošení opravdu velký komfort.

5. Velmi jednoduše se otevírají i zavírají, a to díky bezporuchovému zapínání Fidlock (pro ty nejmenší je na aktovkách jednoduché magnetické zapínání.)

6. K bezpečnosti přispívají na všech stranách zabudované reflexní prvky.

7. Velkou výhodou jsou také přehledná vnitřní uspořádání (podle věku a potřeby je vždy zvolen počet přihrádek a velikost kapes) a praktický voděodolný materiál. 

 Tip:

Junior batohy vhodné pro děti od 1. třídy a perfektně padnou drobným školáčkům, kteří se pod běžnou školní aktovkou ztrácejí. Díky nastavitelnému zádovému panelu (mají 3 stupně nastavení) rostou s dětmi, takže vydrží mnohem déle než běžná aktovka. 

Zvolený design batohu si můžete dokonce vybrat v šikovném setu (aktovka, penál, sáček na cvičky) - ve stejných barvách, stejném motivu, stejné sérii.  

Značka Stil je pro nás synonymem české kvality a velmi přístupné/rozumné ceny. Proto ji najdete i u nás. Spolu s ní se totiž snažíme vašim školáčkům pomoci co nejpohodlněji “nést” jejich každodenní povinnosti a vám rodičům “ulehčit výběr”:)

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz